Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

Previous Next

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος ο Όμιλος μας διοργάνωσε πρόγραμμα εκμάθησης ιστιοπλοΐας τριγώνου. Συμμετείχαν 20 παιδιά ηλικίας τάξεων δημοτικού γυμνασίου. Προπονητής μας και φέτος ο εξαιρετικός Νίκος Χρυσός. 

Previous Next

Ο Δήμος Κέας σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος - HELMEPA και τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέας (Ν.Α.Ο.ΚΕΑΣ) οργάνωσε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, εθελοντική δράση για τον καθαρισμό της ακτής στην Κορησσία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.  

Τις ημέρες των γιορτών του Πάσχα, η νέα διοίκηση του Ομίλου κάλεσε τους γονείς και τους μικρούς φίλους του Ομίλου για να τους παρουσιάσει τον Όμιλοκαι το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του. Μπορείτε να δείτε την παροσυσίαση που έγινε τότε.

Previous Next

Τον Ιούνιο του 2014 ο Όμιλος υποδέχτηκε τους δύο κωπηλάτες που ξεκίνησαν με καγιάκ από τους Οθωνούς της Κέρκυρας για να φτάσουν στο Καστελόριζο θέλοντας να στηρίξουν το σύλλογο γονέων με παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες «Η ΠΙΣΤΗ» στοχεύοντας στην ενημέρωση και την διάδοση του μηνύματος «Γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών».