Ανακοινώσεις

Τα μέλη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέας καλούνται σε Τακτική Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την απαλλαγή του και ιδίως για την εκλογή νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται για την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας σε κάθε περίπτωση η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 ώρα 12:00 στην Αίθουσα «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσία. Παρακαλούμε κρατήστε υπόψη σας αυτήν την δεύτερη ημερομηνία. Αναλυτικά η Πρόσκληση με τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης εδώ.

Iκανοποιητική κρίνεται η προσέλευση των μελών του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέας, για την πραγματοποίηση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα την Κυριακή 20 Αυγούστου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κέας - Πνευματικό Κέντρο "Στυλιανός Ρέστης". Ευχαριστούμε όσα μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, εκδηλώνοντας έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον Όμιλο. Ευχαριστούμε τον Δήμο Κέας για την παραχώρηση της αίθουσας. Και βεβαίως ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κέας Γιάννη Ευαγγέλου, που μας τίμησε με την παρουσία του, η οποία μάλιστα έδωσε το έναυσμα για μία συζήτηση εφ΄όλης της ύλης σχετικά με την πορεία του Ομίλου μέχρι σήμερα και τις προοπτικές για το μέλλον.

Από την Δευτέρα 31 Ιουλίου έως την Δευτέρα 14 Αυγούστου, θα λάβει χώρα φέτος το πρόγραμμα εκμάθησης ιστιοπλοίας για παιδιά, που διοργανώνει ο Όμιλος μας.
Περιμένουμε τα παιδιά με τον απαραίτητο ατομικό εξοπλισμό τους (κατάλληλο σωσίβιο, παπούτσια για ιστιοπλοΐα, καπέλο κλπ) την Δευτέρα 31 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ. στην αλάνα του Ομίλου μας (πίσω από την Αγ. Ειρήνη, στο Βουρκάρι) για να ξεκινήσουμε!

Από τις 10/6 έως τις 30/6 θα γίνονται οι εγγραφές νέων αθλητών στον ΝΑΟ ΚΕΑΣ. Τα παιδιά του νησιού αλλά και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου μας. Τηλέφωνα επικοινωνίας Γραμματείας ΝΑΟ ΚΕΑΣ 6974810625 (κ. Ηλίας) και 22880 21920 / 6980970765 (κ. Βαρβάρα).

Ο Όμιλος προγραμματίζει και για φέτος το καλοκαίρι τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, μαθήματα εκμάθησης ιστιοπλοΐας με σκάφη Optimist για παιδιά στον Όρμο του Αγίου Νικολάου (στο Βουρκάρι). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία στην φόρμα επικοινωνίας εκδηλώνοντας το σχετικό ενδιαφέρον τους προκείμενου να ενημερωθούν.