Νέα - Ανακοινώσεις

Με συμμετοχή 36 μελών, προσέλευση που κρίνεται ικανοποιητική, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας, κατά την οποία το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ανέγνωσε τον απολογισμό του και η Ελεγκτική Επιτροπή την δική της έκθεση. Ακολούθως εξελέγησαν ως μέλη του νέου ΔΣ κατά σειρά εκλογής οι: Ηλίας Δράκος, Σταύρος Γεωργιάδης, Βαρβάρα Μουζάκη, Βασίλης Βρεττός και Βασίλης Κυριαζής. Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι (κατά σειρά επιλαχόντες): Θεόδωρος Μιχαλακάκος, Βασιλεία Αρβανίτη, και Αντώνης Λαζάρου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, κατά την πρώτη συνεδρίασή του συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος ΔΣ: Σταύρος Γεωργιάδης

Αντιπρόεδρος ΔΣ: Ηλίας Δράκος

Γεν. Γραμματέας: Βασίλης Κυριαζής

Ταμίας: Βαρβάρα Μουζάκη

Έφορος Λιμένος & Ναυτ/κού Υλικού: Βασίλης Βρεττός

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν κατά σειρά οι: Δημήτρης Πατητής (Πρόεδρος), Γιώργος Κουντούρης και Δήμητρα Σέρβου με αναπληρωματικούς τους Δημήτρη Ανδριτσόπουλο και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Καλή επιτυχία στο έργο όλων!

Τέλος, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να απονεμηθεί ο τίτλος του Επίτιμου Μέλους του ΔΣ στον απερχόμενο Έφορο Εγκαταστάσεων & Συντήρησης Υλικού του ΝΑΟ ΚΕΑΣ Αντώνη Ποδόγυρο, τον οποίο και ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συμβολή του στον Όμιλο.

Τα μέλη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέας καλούνται σε Τακτική Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την απαλλαγή του και ιδίως για την εκλογή νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται για την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας σε κάθε περίπτωση η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 ώρα 12:00 στην Αίθουσα «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσία. Παρακαλούμε κρατήστε υπόψη σας αυτήν την δεύτερη ημερομηνία. Αναλυτικά η Πρόσκληση με τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης εδώ.

Previous Next

Με χαρά ανακοινώσουμε ότι ο Όμιλος μας χάρη στην οικονομική υποστήριξη γονέων αθλητών του, συγκέντρωσε τα χρήματα για την αγορά ενός μεταχειρισμένου φουσκωτού σκάφους που θα χρησιμοποιηθεί ως σκάφος προπονητή. Πρόκειται για ένα ταχύπλοο φουσκωτό με πολυεστερική γάστρα της γνωστής ιταλικής εταιρείας LOMAC NAUTICA SpA μήκους 4,60 με πολυεστερική γάστρα. «Φοράει» εξωλέμβιο μηχανή ΕVINRUDE 40 Hp .

Ευχαριστούμε πολύ τις οικογένειες εκείνες που συμμετείχαν στην οικονομική ενίσχυση του Ομίλου για τον συγκεκριμένο σκοπό!

Εγκρίθηκαν από το Ειρηνοδικείο Λαυρίου οι τροποποιήσεις του καταστατικού του Oμίλου μας, τις οποίες αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μελών του που έγινε στις 20 Αυγούστου 2017. Ήδη το ισχύον κωδικοποιημένο καταστατικό καταχωρήθηκε στα Βιβλία Σωματείων και Εταιρειών του Πρωτοδικείου Αθηνών. Βασικότερες αλλαγές στο νέο καταστατικό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί στις επόμενες αρχαιρεσίες θα είναι πενταμελές με τριετή θητεία.

Iκανοποιητική κρίνεται η προσέλευση των μελών του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέας, για την πραγματοποίηση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα την Κυριακή 20 Αυγούστου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κέας - Πνευματικό Κέντρο "Στυλιανός Ρέστης". Ευχαριστούμε όσα μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, εκδηλώνοντας έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον Όμιλο. Ευχαριστούμε τον Δήμο Κέας για την παραχώρηση της αίθουσας. Και βεβαίως ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κέας Γιάννη Ευαγγέλου, που μας τίμησε με την παρουσία του, η οποία μάλιστα έδωσε το έναυσμα για μία συζήτηση εφ΄όλης της ύλης σχετικά με την πορεία του Ομίλου μέχρι σήμερα και τις προοπτικές για το μέλλον.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 11:00 πμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΕΑΣ ( Ν.Α.Ο. ΚΕΑΣ) καλεί τα μέλη του Σωματείου σε έκτακτη γενική συνέλευση την Κυριακή 20 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κέας – Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσία, προκειμένου να λάβουν απόφαση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και ειδικότερα για την τροποποίηση του καταστατικού του Ομίλου σχετικά με τον αριθμό μελών ΔΣ, την διάρκεια της θητείας του ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και τροποποιήσεις άλλων άρθρων για την εναρμόνιση του καταστατικού στην ισχύουσα νομοθεσία. Η αναλυτική πρόσκληση με την ημερήσια διάταξη βρίσκεται αναρτημένη έξω από τα γραφεία του Ομίλου. Βλέπε και εδώ.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER