instagram

Ανακοινώσεις

Τα μέλη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέας καλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και για την τροποποίηση του καταστατικού μας με σκοπό την πλήρη εναρμόνιση του στην ισχύουσα αθλητική νομοθεσία.

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται για το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 ώρα 11:00 πμ στην Αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας Κορησσίας.   Αναλυτικά η Πρόσκληση με τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης εδώ.

Τον Αύγουστο τα παιδιά της Τζιας κάνουν ιστιοπλοΐα! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέας διοργανώνει για παιδιά ηλικίας δημοτικού και γυμνασίου μαθήματα ιστιοπλοΐας. Τα μαθήματα θα γίνουν για τέσσερις εβδομάδες από τις 30 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου στον Κόλπο του Αγ. Νικολάου με σκάφη Όπτιμιστ και Λέιζερ. Για να μπορέσει ένα παιδί να συμμετάσχει πρέπει να έχει τελειώσει την πρώτη δημοτικού, να γνωρίζει κολύμβηση και να έχει τον δικό του ατομικό εξοπλισμό, δηλαδή σωσίβιο και  ειδικά υποδήματα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 22 Ιουλίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων). Οι γονείς μπορούν να βρουν έντυπα για συμπλήρωση στο site του Ομίλου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6973338741 Σταύρος Γεωργιάδης (Πρόεδρος ΔΣ) και 6974933410 Βασίλης Κυριαζής (Γενικός Γραμματέας) ώρες 18:00 -20:00.

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι τα Σαββατοκύριακα του Ιούλιου ο Όμιλος μας θα οργανώσει μαθήματα κολύμβησης με θέμα "Ασφάλεια στο νερό", με προπονητή κολύμβησης την Ισμήνη Βουτσινά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στο 6988228936 (18:00-21:00). Εκδήλωση ενδιαφέροντος-εγγραφές μέχρι τις 27.6.2018 με αποστολή email  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέας, σωματείο που ιδρύθηκε το 2005 με έδρα το νησί της Τζιας, αναζητεί προπονητή ιστιοπλοΐας για 4 εβδομάδες, από τέλος Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου.
Ο προπονητής θα αναλάβει μαθήματα Optimist/Laser τα οποία γίνονται στον κόλπο του Αγ. Νικολάου.
Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και διαμονή.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες Σταύρος Γεωργιάδης 6973338741, Βασίλης Κυριαζής 6974933410.

Τα μέλη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέας καλούνται σε Τακτική Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την απαλλαγή του και ιδίως για την εκλογή νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται για την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας σε κάθε περίπτωση η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 ώρα 12:00 στην Αίθουσα «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσία. Παρακαλούμε κρατήστε υπόψη σας αυτήν την δεύτερη ημερομηνία. Αναλυτικά η Πρόσκληση με τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης εδώ.

Iκανοποιητική κρίνεται η προσέλευση των μελών του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέας, για την πραγματοποίηση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα την Κυριακή 20 Αυγούστου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κέας - Πνευματικό Κέντρο "Στυλιανός Ρέστης". Ευχαριστούμε όσα μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, εκδηλώνοντας έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον Όμιλο. Ευχαριστούμε τον Δήμο Κέας για την παραχώρηση της αίθουσας. Και βεβαίως ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κέας Γιάννη Ευαγγέλου, που μας τίμησε με την παρουσία του, η οποία μάλιστα έδωσε το έναυσμα για μία συζήτηση εφ΄όλης της ύλης σχετικά με την πορεία του Ομίλου μέχρι σήμερα και τις προοπτικές για το μέλλον.