instagram

Νέα - Ανακοινώσεις

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στο Σαββατοκύριακο 18 – 19 Δεκεμβρίου 2021 και ειδικά η απαγόρευση απόπλου των πλοίων από το Λαύριο λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν στο Αιγαίο, εμπόδισαν ορισμένα από τα Μέλη μας να μεταβούν στο νησί και να συμμετάσχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, που είχε προγραμματισθεί για το Σάββατο τo πρωί στην Κορησσία.  Δεδομένου τούτου, ικανοποιητική κρίνεται η προσέλευση 23 εκ των μελών μας, οι οποίοι ψήφισαν επί των δύο θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης: 1) Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και  Ελεγκτικής Επιτροπής και 2) Τροποποίηση του Καταστατικού προς εναρμόνιση του με την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία. Η Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την νέα αθλητική νομοθεσία και τηρήθηκαν βεβαίως τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προφύλαξής έναντι της CoVID-19. Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι: Σταύρος Γεωργιάδης, Ηλίας Δράκος, Βασίλης Βρεττός, Βαρβάρα Μουζάκη, και Θεόδωρος Μιχαλακάκος με επιλαχόντες τους  Αντώνη  Λαζάρου, Βασίλη Κυριαζή και Θεόδωρο Θεοχαρίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, κατά την πρώτη συνεδρίασή του συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος ΔΣ: Σταύρος Γεωργιάδης

Αντιπρόεδρος ΔΣ: Ηλίας Δράκος

Γεν. Γραμματέας: Θεόδωρος Μιχαλακάκος

Ταμίας: Βαρβάρα Μουζάκη

Έφορος Λιμένος & Ναυτ/κού Υλικού: Βασίλης Βρεττός

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν κατά σειρά οι: Δημήτρης Πατητής (Πρόεδρος), Γιώργος Κουντούρης και Δήμητρα Σέρβου με αναπληρωματικούς τους Αντώνη Πατινιώτη και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Καλή Χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο όλων!

Τα μέλη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέας καλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και για την τροποποίηση του καταστατικού μας με σκοπό την πλήρη εναρμόνιση του στην ισχύουσα αθλητική νομοθεσία.

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται για το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 ώρα 11:00 πμ στην Αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας Κορησσίας.   Αναλυτικά η Πρόσκληση με τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης εδώ.

Τον Αύγουστο τα παιδιά της Τζιας κάνουν ιστιοπλοΐα! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέας διοργανώνει για παιδιά ηλικίας δημοτικού και γυμνασίου μαθήματα ιστιοπλοΐας. Τα μαθήματα θα γίνουν για τέσσερις εβδομάδες από τις 30 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου στον Κόλπο του Αγ. Νικολάου με σκάφη Όπτιμιστ και Λέιζερ. Για να μπορέσει ένα παιδί να συμμετάσχει πρέπει να έχει τελειώσει την πρώτη δημοτικού, να γνωρίζει κολύμβηση και να έχει τον δικό του ατομικό εξοπλισμό, δηλαδή σωσίβιο και  ειδικά υποδήματα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 22 Ιουλίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων). Οι γονείς μπορούν να βρουν έντυπα για συμπλήρωση στο site του Ομίλου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6973338741 Σταύρος Γεωργιάδης (Πρόεδρος ΔΣ) και 6974933410 Βασίλης Κυριαζής (Γενικός Γραμματέας) ώρες 18:00 -20:00.

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι τα Σαββατοκύριακα του Ιούλιου ο Όμιλος μας θα οργανώσει μαθήματα κολύμβησης με θέμα "Ασφάλεια στο νερό", με προπονητή κολύμβησης την Ισμήνη Βουτσινά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στο 6988228936 (18:00-21:00). Εκδήλωση ενδιαφέροντος-εγγραφές μέχρι τις 27.6.2018 με αποστολή email  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέας, σωματείο που ιδρύθηκε το 2005 με έδρα το νησί της Τζιας, αναζητεί προπονητή ιστιοπλοΐας για 4 εβδομάδες, από τέλος Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου.
Ο προπονητής θα αναλάβει μαθήματα Optimist/Laser τα οποία γίνονται στον κόλπο του Αγ. Νικολάου.
Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και διαμονή.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες Σταύρος Γεωργιάδης 6973338741, Βασίλης Κυριαζής 6974933410.

Με συμμετοχή 36 μελών, προσέλευση που κρίνεται ικανοποιητική, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας, κατά την οποία το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ανέγνωσε τον απολογισμό του και η Ελεγκτική Επιτροπή την δική της έκθεση. Ακολούθως εξελέγησαν ως μέλη του νέου ΔΣ κατά σειρά εκλογής οι: Ηλίας Δράκος, Σταύρος Γεωργιάδης, Βαρβάρα Μουζάκη, Βασίλης Βρεττός και Βασίλης Κυριαζής. Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι (κατά σειρά επιλαχόντες): Θεόδωρος Μιχαλακάκος, Βασιλεία Αρβανίτη, και Αντώνης Λαζάρου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, κατά την πρώτη συνεδρίασή του συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος ΔΣ: Σταύρος Γεωργιάδης

Αντιπρόεδρος ΔΣ: Ηλίας Δράκος

Γεν. Γραμματέας: Βασίλης Κυριαζής

Ταμίας: Βαρβάρα Μουζάκη

Έφορος Λιμένος & Ναυτ/κού Υλικού: Βασίλης Βρεττός

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν κατά σειρά οι: Δημήτρης Πατητής (Πρόεδρος), Γιώργος Κουντούρης και Δήμητρα Σέρβου με αναπληρωματικούς τους Δημήτρη Ανδριτσόπουλο και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Καλή επιτυχία στο έργο όλων!

Τέλος, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να απονεμηθεί ο τίτλος του Επίτιμου Μέλους του ΔΣ στον απερχόμενο Έφορο Εγκαταστάσεων & Συντήρησης Υλικού του ΝΑΟ ΚΕΑΣ Αντώνη Ποδόγυρο, τον οποίο και ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συμβολή του στον Όμιλο.