instagram

Νέα του Ομίλου

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στο Σαββατοκύριακο 18 – 19 Δεκεμβρίου 2021 και ειδικά η απαγόρευση απόπλου των πλοίων από το Λαύριο λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν στο Αιγαίο, εμπόδισαν ορισμένα από τα Μέλη μας να μεταβούν στο νησί και να συμμετάσχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, που είχε προγραμματισθεί για το Σάββατο τo πρωί στην Κορησσία.  Δεδομένου τούτου, ικανοποιητική κρίνεται η προσέλευση 23 εκ των μελών μας, οι οποίοι ψήφισαν επί των δύο θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης: 1) Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και  Ελεγκτικής Επιτροπής και 2) Τροποποίηση του Καταστατικού προς εναρμόνιση του με την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία. Η Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την νέα αθλητική νομοθεσία και τηρήθηκαν βεβαίως τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προφύλαξής έναντι της CoVID-19. Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι: Σταύρος Γεωργιάδης, Ηλίας Δράκος, Βασίλης Βρεττός, Βαρβάρα Μουζάκη, και Θεόδωρος Μιχαλακάκος με επιλαχόντες τους  Αντώνη  Λαζάρου, Βασίλη Κυριαζή και Θεόδωρο Θεοχαρίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, κατά την πρώτη συνεδρίασή του συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος ΔΣ: Σταύρος Γεωργιάδης

Αντιπρόεδρος ΔΣ: Ηλίας Δράκος

Γεν. Γραμματέας: Θεόδωρος Μιχαλακάκος

Ταμίας: Βαρβάρα Μουζάκη

Έφορος Λιμένος & Ναυτ/κού Υλικού: Βασίλης Βρεττός

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν κατά σειρά οι: Δημήτρης Πατητής (Πρόεδρος), Γιώργος Κουντούρης και Δήμητρα Σέρβου με αναπληρωματικούς τους Αντώνη Πατινιώτη και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Καλή Χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο όλων!

Με συμμετοχή 36 μελών, προσέλευση που κρίνεται ικανοποιητική, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας, κατά την οποία το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ανέγνωσε τον απολογισμό του και η Ελεγκτική Επιτροπή την δική της έκθεση. Ακολούθως εξελέγησαν ως μέλη του νέου ΔΣ κατά σειρά εκλογής οι: Ηλίας Δράκος, Σταύρος Γεωργιάδης, Βαρβάρα Μουζάκη, Βασίλης Βρεττός και Βασίλης Κυριαζής. Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι (κατά σειρά επιλαχόντες): Θεόδωρος Μιχαλακάκος, Βασιλεία Αρβανίτη, και Αντώνης Λαζάρου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, κατά την πρώτη συνεδρίασή του συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος ΔΣ: Σταύρος Γεωργιάδης

Αντιπρόεδρος ΔΣ: Ηλίας Δράκος

Γεν. Γραμματέας: Βασίλης Κυριαζής

Ταμίας: Βαρβάρα Μουζάκη

Έφορος Λιμένος & Ναυτ/κού Υλικού: Βασίλης Βρεττός

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν κατά σειρά οι: Δημήτρης Πατητής (Πρόεδρος), Γιώργος Κουντούρης και Δήμητρα Σέρβου με αναπληρωματικούς τους Δημήτρη Ανδριτσόπουλο και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Καλή επιτυχία στο έργο όλων!

Τέλος, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να απονεμηθεί ο τίτλος του Επίτιμου Μέλους του ΔΣ στον απερχόμενο Έφορο Εγκαταστάσεων & Συντήρησης Υλικού του ΝΑΟ ΚΕΑΣ Αντώνη Ποδόγυρο, τον οποίο και ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συμβολή του στον Όμιλο.

Previous Next

Με χαρά ανακοινώσουμε ότι ο Όμιλος μας χάρη στην οικονομική υποστήριξη γονέων αθλητών του, συγκέντρωσε τα χρήματα για την αγορά ενός μεταχειρισμένου φουσκωτού σκάφους που θα χρησιμοποιηθεί ως σκάφος προπονητή. Πρόκειται για ένα ταχύπλοο φουσκωτό με πολυεστερική γάστρα της γνωστής ιταλικής εταιρείας LOMAC NAUTICA SpA μήκους 4,60 με πολυεστερική γάστρα. «Φοράει» εξωλέμβιο μηχανή ΕVINRUDE 40 Hp .

Ευχαριστούμε πολύ τις οικογένειες εκείνες που συμμετείχαν στην οικονομική ενίσχυση του Ομίλου για τον συγκεκριμένο σκοπό!

Εγκρίθηκαν από το Ειρηνοδικείο Λαυρίου οι τροποποιήσεις του καταστατικού του Oμίλου μας, τις οποίες αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μελών του που έγινε στις 20 Αυγούστου 2017. Ήδη το ισχύον κωδικοποιημένο καταστατικό καταχωρήθηκε στα Βιβλία Σωματείων και Εταιρειών του Πρωτοδικείου Αθηνών. Βασικότερες αλλαγές στο νέο καταστατικό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί στις επόμενες αρχαιρεσίες θα είναι πενταμελές με τριετή θητεία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 11:00 πμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΕΑΣ ( Ν.Α.Ο. ΚΕΑΣ) καλεί τα μέλη του Σωματείου σε έκτακτη γενική συνέλευση την Κυριακή 20 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κέας – Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσία, προκειμένου να λάβουν απόφαση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και ειδικότερα για την τροποποίηση του καταστατικού του Ομίλου σχετικά με τον αριθμό μελών ΔΣ, την διάρκεια της θητείας του ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και τροποποιήσεις άλλων άρθρων για την εναρμόνιση του καταστατικού στην ισχύουσα νομοθεσία. Η αναλυτική πρόσκληση με την ημερήσια διάταξη βρίσκεται αναρτημένη έξω από τα γραφεία του Ομίλου. Βλέπε και εδώ.